ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το επιχειρείν σε αυτήν την χώρα είναι για πολλούς ρίσκο, μα συνάμα και μια πράξη ελευθερίας. Δουλειά μας είναι να ελαττώνουμε τα ρίσκα για τον πελάτη μας, φροντίζοντας να ξεπερνάει τις κακοτοπιές, για να ανασαίνει τον αέρα της δημιουργικής ελευθερίας ο ίδιος, η οικογένειά του και η επιχείρησή του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ

Από το μακρινό 2002 που ξεκινήσαμε ως ένα λογιστικό γραφείο των δύο ατόμων, νέων στην ηλικία, με πολύ αγάπη, επιμονή και μεράκι για τη δουλειά μας, μέχρι σήμερα που εξελιχθήκαμε σε μια μεγάλη συνεργατική εταιρεία λογιστικών και φοροτεχνικών εργασιών, το «νερό που κύλισε στ’ αυλάκι», μας εμπλούτισε με εμπειρία, με γνώσεις επαγγελματικές, με ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία και με πάμπολλες επιτυχίες για τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν την επιχείρησή τους.

Είμαστε οι άνθρωποι σου είτε έχεις μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση·
οι οικονομικοί σου σύμβουλοι και coach που θα σε στηρίξουν στη διαχείριση, από το πρώτο business plan του αρχικού σου σχεδιασμού μέχρι το συνταξιοδοτικό σου πρόγραμμα.
Οι business trainers και οι ειδήμονες, που θα σε καθοδηγήσουν για να αναπτυχθείς από το μαγαζί της γειτονιάς έως την πανελλαδική απήχησή του και από το site μιας συνηθισμένης πλατφόρμας μέχρι το e-shop των παγκόσμιων αγορών.

Είμαστε πλέον πολύ περισσότερα από ένα λογιστικό γραφείο.
Είμαστε οι ειδικοί που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σημαντική στιγμή της επαγγελματικής ζωής σου, σε κάθε κρίσιμη απόφαση, σε κάθε φουρτούνα για να σε καθοδηγήσουμε να την αντιμετωπίσεις, αλλά και πίσω από κάθε σου μεγάλη επιτυχία και δημιουργία.

Είμαστε οι άνθρωποι που θα πάρουμε από το χέρι την επιχείρηση σου και θα την συστήσουμε σε όλο το κόσμο που επεκτείνονται οι διασυνδέσεις μας, από τη Θεσσαλονίκη στο Τορόντο και από την Κρήτη στη Βοστόνη και την Αστόρια, από τη Ρόδο στη Μόσχα και από την Αθήνα στην Κορυτσά και το Βερολίνο.
Χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας μεταξύ των πελατών και των συνεργατών μας, προωθώντας με ευρηματικότητα και ευφυΐα κάθε τι αξιόλογο και δημιουργικό.

Είμαστε αυτοί που στα δύσκολα θα βγούμε μπροστά και στο παραμικρό παραπάτημα θα σε κρατήσουμε μην πέσεις, θυμίζοντάς σου ότι το επιχειρείν είναι ένα ταξίδι στους ανοιχτούς ωκεανούς κι ότι παρά τις επιτυχίες, θα πρέπει να κρατάς σφιχτά τα χέρια στο πηδάλιο. Οι υπηρεσίες μας μπορεί να χαρακτηρίζονται ως λογιστικές, μα στην ουσία απελευθερώνουμε το δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σας να κατευθύνονται μπροστά χωρίς να κινδυνεύουν να πέσουνε σε ξέρες.

Ο λογιστής πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη για να μπορεί ο επιχειρηματίας άφοβα να απλώνει τα φτερά του. Πρέπει να είναι υπόδειγμα για τον πελάτη του, να προσεγγίζει το κάθε πρόβλημά του έξυπνα, καίρια και αποφασιστικά, για να βρίσκει έδαφος το επιχειρηματικό δαιμόνιο να ξεδιπλώνεται απρόσκοπτα.

Αυτή ήταν η μέχρι τώρα πορεία μας, σ’ αυτήν οφείλονται οι επιτυχίες των πελατών μας και η ανάπτυξη των εργασιών μας.
Σ’ αυτή τη ρότα υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στο μέλλον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο